Vi söker anställda!

retailsolutions har ett gott rykte att konsekvent prestera som ett ledande SAP-konsultföretag av hög kvalitet inom detaljhandeln. Vår långvariga erfarenhet av branschen i kombination med omfattande expertis inom SAP Retail gör oss till den naturliga samarbetspartnern för många välkända detaljhandelsföretag i Europa. 

Vi utökar för närvarande vårt team och söker alltid efter de bästa talangerna som vill ansluta sig till våra metoder för att genomföra spännande och komplexa SAP Retail-projekt i Tyskland, Österrike, Schweiz, Storbritannien och Norden. 

Du kommer att bli en del av ett agilt och växande företag, ett professionellt och vänligt team och kommer arbeta med de bästa konsulterna inom området. Du arbetar i nära samarbete med våra kunder för att leverera ledande lösningar på komplexa problem för att se till att våra kunder alltid ligger ett steg före konkurrenterna. 

 

Vad våra kollegor säger om att arbeta på retailsolutions

Emma Warttig
SAP-konsult

Läs mer om vad Emma älskar mest med sitt jobb i IT-branschen och hur hon kan hjälpa detaljhandeln att nå sina hållbarhetsmål.

 

 

Jaime Lores
SAP Retail-konsult

Ta reda på vilka utmaningar Jaime möter som F&R-konsult i sitt dagliga arbete och vad han värdesätter mest med att arbeta med sitt team.

 

Archie Cameron - Representant
för försäljningsutveckling inom SAP

Archie förklarar varför unga yrkesverksamma som han väljer att arbeta inom IT-sektorn och hur rätt programvara har stor betydelse för ett företags framgång.

 

 

Silvia Chiok
Projektledare för SAP

Silvia tycker om variationen och utvecklingen av sina arbetsuppgifter i retailsolutions projektgrupp samt att arbeta med högkvalificerade kollegor.

 

Renukaprasad Shankarappa
SAP Retail-konsult

Renukaprasad berättar vad han uppskattar med sitt arbete på retailsolutions. Han talar om hur hans potential utvecklas och uppskattas på företaget.

Om du inte ser ditt kompetensområde nedan, men känner att dina färdigheter och ditt tillvägagångssätt passar bra för retailsolutions, skicka gärna ditt CV till oss så blir du den förste att höra om framtida möjligheter hos oss. 

 • SAP Application Konsult

  Den framgångsrika kandidaten kommer att ta på sig rollen som SAP Application Konsult på retailsolutions Nordics

  Läs mer
 • SAP Developer

  Den framgångsrika kandidaten kommer att ta på sig rollen som SAP Developer på retailsolutions Nordics

  Läs mer
 • SAP CAR Konsult

  Den framgångsrika kandidaten kommer att ta på sig rollen som SAP CAR Specialist på retailsolutions Nordics. 

  Läs mer

Redo att ansöka?

Vänligen skicka oss ditt CV och ett kort personligt brev där det framgår vilken tjänst du söker och hur du ser att du och retailsolutions kan bli ett bra team! 

Vi ser frame mot din ansökan! 

Endast för arbetssökande, ej konsultförmedlare.