Vi söker anställda!

retailsolutions har ett gott rykte att konsekvent prestera som ett ledande SAP-konsultföretag av hög kvalitet inom detaljhandeln. Vår långvariga erfarenhet av branschen i kombination med omfattande expertis inom SAP Retail gör oss till den naturliga samarbetspartnern för många välkända detaljhandelsföretag i Europa. 

Vi utökar för närvarande vårt team och söker alltid efter de bästa talangerna som vill ansluta sig till våra metoder för att genomföra spännande och komplexa SAP Retail-projekt i Tyskland, Österrike, Schweiz, Storbritannien och Norden. 

Du kommer att bli en del av ett agilt och växande företag, ett professionellt och vänligt team och kommer arbeta med de bästa konsulterna inom området. Du arbetar i nära samarbete med våra kunder för att leverera ledande lösningar på komplexa problem för att se till att våra kunder alltid ligger ett steg före konkurrenterna. 

 

5
Filialar
250
Lagmedlemmar
134
IT-Projekt

Om du inte ser ditt kompetensområde nedan, men känner att dina färdigheter och ditt tillvägagångssätt passar bra för retailsolutions, skicka gärna ditt CV till oss så blir du den förste att höra om framtida möjligheter hos oss. 

 • SAP Application Konsult

  Den framgångsrika kandidaten kommer att ta på sig rollen som SAP Application Konsult på retailsolutions Nordics

  Läs mer
 • SAP Developer

  Den framgångsrika kandidaten kommer att ta på sig rollen som SAP Developer på retailsolutions Nordics

  Läs mer
 • SAP CAR Konsult

  Den framgångsrika kandidaten kommer att ta på sig rollen som SAP CAR Specialist på retailsolutions Nordics. 

  Läs mer

Redo att ansöka?

Vänligen skicka oss ditt CV och ett kort personligt brev där det framgår vilken tjänst du söker och hur du ser att du och retailsolutions kan bli ett bra team! 

Vi ser frame mot din ansökan! 

Endast för arbetssökande, ej konsultförmedlare.